Fogel & Partners rustar för fler företagsaffärer

Fogel & Partners rustar för fler företagsaffärer

Ett bättre marknadsklimat för företagsaffärer och en ökad efterfrågan på strategiska kommunikationstjänster gör att Fogel & Partners nu expanderar och förstärker organisationen med två nya medarbetare.

En ökad efterfrågan på Fogel & Partners tjänster gör att företaget nu utökar organisationen med Henrik Edström från Nordea och Anna Spängs från Brummer & Partners.

Henrik Edström börjar på Fogel & Partners 7 maj. Han ansluter från Nordea, där han arbetat sedan 2007. Henrik har stor erfarenhet av medierelationer, krishantering, finansiell kommunikation och sociala medier och har senast innehaft rollen som Pressansvarig för Nordea i Sverige.

Anna Spängs, som arbetat på bolaget under en period, ansluter från Brummer & Partners där hon huvudsakligen arbetade med investor relations gentemot institutionella kunder. Hon har också en bakgrund från Nyhetsbyrån Direkt.

– Vi har sett en generellt ökad aktivitet i marknaden för företagsaffärer under den senaste tiden. Även marknaden för strategisk kommunikationsrådgivning ökar, däribland krishantering. Med detta som bakgrund är jag väldigt glad att kunna välkomna Henrik och Anna som med sina breda erfarenheter inom mediahantering och finansiell kommunikation kommer möjliggöra för oss att även fortsättningsvis kunna erbjuda våra kunder den bästa rådgivningen, säger Anders Fogel

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Anders Fogel, grundare, tel: 0722 – 04 47 50