John Womack från Clas Ohlson till Fogel & Partners – förstärker inom strategisk hållbarhetsutveckling

Kommunikationsrådgivaren Fogel & Partners fortsätter att expandera och förstärker inom strategisk hållbarhetsutveckling och finansiell kommunikation genom John Womack från Clas Ohlson. 

John Womack har, som informations- och IR-direktör på Clas Ohlson sedan 2008, haft ett ledningsansvar för hållbarhetsfrågor, IR, Corporate PR och internkommunikation. Under de senaste åren har företaget integrerat hållbarhetsarbetet i sin organisation och affärsverksamhet.

”Under sin tid på Clas Ohlson har John bidragit starkt till företagets strategiska hållbarhetsarbete och att integrera hållbarhetsfrågan i affärsverksamheten. Hans breda erfarenhet av finansiell kommunikation i kombination med hans CSR-kompetens och erfarenheter från att driva förändringsarbete på ledningsnivå stärker Fogel & Partners erbjudande inom ett område som blir allt viktigare för våra kunder”, säger Anders Fogel, grundare av Fogel & Partners.

”Jag ser fram emot att få möjlighet att hjälpa fler företag att utveckla sitt hållbarhetsarbete och att tydliggöra de värden som de skapar genom sin affärsverksamhet. Många organisationer står inför stora hållbarhetsutmaningar och behöver integrera dessa frågor ytterligare, både i sin organisation och verksamhet generellt och i sin kommunikation ” säger John Womack.

Tidigare befattningar innefattar rollen som informationsdirektör på IBS, seniorkonsult på Sund Kommunikation samt IR-chef på NCC. John har en examen i Nationalekonomi, med inriktning på finansiell ekonomi, från Lunds Universitet samt kommunikationsutbildning från IHR/Stockholms Universitet.

Han ansluter till Fogel & Partners i oktober 2013.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Anders Fogel, grundare
Tel: 0722–04 47 50

John Womack
Tel: 0706-78 24 99