Mats Ödman blir Senior Advisor på Fogel & Partners

Kommunikationsrådgivaren Fogel & Partners tillkännagav idag att kommunikations­experten Mats Ödman ansluter till bolaget som Senior Advisor.

Mats Ödman har mer än 35 års erfarenhet från kommunikation och investerarrelationer och är en av de mest kunniga och erkända kommunikationsexperterna internationellt. I flera år har han rankats som en av landets bästa informatörer i undersökningar om Sveriges bästa Investor Relations Manager.

Den siste september går Mats Ödman i pension från Autoliv där han arbetat i 19 år och fram till maj i år var koncernens informationsdirektör. Tidigare positioner inkluderar Vice President Corporate Communications på Gambro och ansvarig för Investor Relations på Pharmacia med placering i New York.

”Jag är väldigt stolt att Mats Ödman ansluter till bolaget. Mats är ett väldigt erfaret och erkänt kommunikationsproffs som kommer att bidra med att ytterligare utveckla Fogel & Partners och förse våra kunder med kommunikationsrådgivning baserat på 35 års erfarenhet”, säger Anders Fogel, grundare av Fogel & Partners.

”Efter många år i ledande befattningar på större bolag är jag mycket glad att ansluta till Fogel & Partners som rådgivare. Bolagets fokus på strategisk finansiell kommunikationsrådgivning på ledningsnivå var en viktig faktor för mitt val, liksom bolagets mycket erfarna rådgivare”, säger Mats Ödman.

Mats Ödman börjar på Fogel & Partners i oktober 2013.

Fogel & Partners har också rekryterat Mikaela Kramer från Pareto Securities Corporate Finance. Hon har tidigare även arbetat på Goldman Sachs Investment Banking i London.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Anders Fogel, Grundare                    
Tel: +46 722 04 47 50
E-mail: anders.fogel@fogelpartners.se

Mats Ödman
Tel: +46 70 832 09 33